Vrijmoet Maatman kinderpsycholoog en pedagoog in Den Haag
Vrijmoet Maatman kinderpsycholoog en pedagoog in Den Haag
Vrijmoet Maatman kinderpsycholoog en pedagoog in Den Haag
Liesbeth Maatman, Orthopedagoog bij Vrijmoet Maatman in Den Haag

Liesbeth Maatman-Fleuren, NVO Orthopedagoog-Generalist

Ik werk al ruim 17 jaar met leerlingen van basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs. In 1998 ben ik begonnen bij Drielanden Educatieve Dienstverlening, waar ik 10 jaar ervaring heb opgedaan op het gebied van de diagnostiek en begeleiding van schoolteams. In 2009 ben ik full time gaan werken in onze praktijk Vrijmoet & Maatman. Mijn specialisaties zijn ADD/ADHD, dyslexie, angst, boos gedrag, vergroten van het zelfvertrouwen. Binnen een hockeyclub maak ik me sterk voor het tegengaan van pestgedrag, onder andere door het ontwikkelen van een gedrags- en pestprotocol.
BIG-registratienummer: 89926903331
AGB code: 94-008672

In tijden van drukte werken we al jaren samen met ervaren collega's die op freelance-basis bij ons werken. Dit zijn allen gekwalificeerde psychologen of orthopedagogen.

Annet Doeschot, Medewerker bij Vrijmoet Maatman in Den Haag

Annet Doeschot, GZ-psycholoog

Ik ben gz-psycholoog en werk sinds 2012, met veel plezier, als parttimer in de praktijk Vrijmoet & Maatman. In de praktijk werk ik met kinderen en jongeren met sociale emotionele problemen, gedragsproblemen en ontwikkelingsproblematiek. Ik doe zowel diagnostiek als behandeling en werk daarbij oplossingsgericht en met technieken vanuit de cognitieve gedragstherapie.
Daarnaast werk ik sinds 1990 bij de CED-groep, te Rotterdam, als innovatie- en onderwijsadviseur. Binnen deze organisatie heb ik veel ervaring opgedaan met de diagnostiek en begeleiding van leerlingen in de basisschoolleeftijd, hun ouders en leerkrachten. Momenteel begeleid ik vooral scholen, teams en leerkrachten op het gebied van sociale competentie en burgerschap.
BIG registratienummer: 19051084925

Wieteke Vrijenhoek, Medewerker bij Vrijmoet Maatman in Den Haag

Wieteke Vrijenhoek, SKJ Master Orthopedagoog

Na mijn studie als leerkracht basisonderwijs, heb ik als leerkracht de keuze gemaakt om naast mijn baan Orthopedagogiek te gaan studeren. Sinds 2002 ben ik werkzaam als intern begeleider op een grote basisschool in Den Haag en na mijn afstuderen als orthopedagoog ben ik, naast mijn baan in het onderwijs, sinds 2007 werkzaam als freelancer bij Vrijmoet & Maatman. De combinatie van werken in het onderwijs en het doen van diagnostiek, begeleiding en het geven van adviezen in de praktijk, maken mijn banen uitdagend en mijn kennis praktisch en toepasbaar in zorg en onderwijs. Mijn specialisaties zijn o.a. dyslexie, AD(H)D, oplossingsgericht werken, EMDR, algehele leerachterstanden en onderwijs gerelateerde vragen.
NVO lidmaatschapsnummer: 14717
SKJ registratienummer: 120002866
AGB code: 94011593

Jantien Vrijmoet-Wiersma is aangesloten bij het NIPLiesbeth Maatman-Fleuren is aangesloten bij de NVO

Kamer van Koophandelnummer: 27348595